2019. június 23., vasárnap

Konferencia a reprodukciós stratégiákról

2019 november 7-9. között a Debreceni Egyetemen szervezünk egy növényi és állati reprodukciós stratégiákkal foglalkozó nemzetközi konferenciát Reproductive strategies from genes to societies – Frontiers in animal and plant reproduction research címmel.

A szimpózium honlapja elérhető itt.

Örömmel várjuk az érdeklődőket Debrecenben! 
Szimpóziumunk célja, hogy a nemzetközi élvonal kutatói bemutassák a reprodukciós stratégiák kutatásával kapcsolatos legújabb eredményeket és nemzetközi trendeket, illetve lehetőséget adjunk a fiatal magyar kutatóknak a nemzetközi bemutatkozásra. Örömmel várjuk mind a botanikai mind a zoológiai témájú prezentációkat.

A hazai kutatók közül meghívott előadóként Barta Zoltán, Jordán Ferenc, Lengyel Szabolcs, Liker András, Oborny Beáta és Tóthmérész Béla tartanak előadást a növényi és állati reprodukcióval kapcsolatos kutatásaikról. Olyan kiváló nemzetközi kutatókat is sikerült meghívni, mint Rosemary Grant & Peter Grant (Princeton University), Hans Hoffmann (University of Texas, Austin), Ruth Mace (University of London), Ran Nathan (Hebrew University of Jerusalem), Andy J. Green (Estacion Biologica de Doñana), Michaela Hau (Max-Planck-Institute for Ornithology) és Araxi Urrutia (University of Bath).

A honlapon igyekeztünk minden, a rendezvénnyel kapcsolatos információt feltüntetni. Az absztraktokat augusztus 20-ig várjuk, az early bird regisztráció határideje július 31.

Kérdés esetén örömmel állunk az érdeklődők rendelkezésére a reproductive.strategies2019@gmail.com email címen.

Célunk támogatni az érdeklődő fiatal hazai kutatókat. Ezért maximum húsz fő részére 50%-os támogatást nyújtunk a részvételi díjból. Kérjük azokat a 35 évnél fiatalabb kutatókat, akik szeretnének pályázni a kedvezményes részvételi díjra, írjanak egy rövid motivációs levelet a reproductive.strategies2019@gmail.com email címre.

Üdvözlettel,

Valkó Orsolya, Németh Zoltán és Székely Tamás, a konferencia szervezői

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése